hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-29

Sok fiatal pályaválasztását dönthetjük el és sok-sok elkeseredett nővérnek adhatunk erőt a folytatáshoz – riport a Vasárnapi Hírekben.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-17

A díjat hetedik alkalommal vehették át orvosok, pedagógusok, egészségügyi és szociális területen tevékenykedő nők.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-08-26

Sebők Erika internetes bejegyzéseit sok ezren olvassák naponta. A szentesi nővér édesanyja vetette fel: azokhoz is el kellene juttatni, akiknek nincs számítógépük, írja a Délmagyar.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-11-16

A szentesi Sebők Erikát mutatja be a Délmagyar – ő írja az ország egyik legnépszerűbb internetes naplóját, s ő az, aki kolléganőjével nemrég egymilliót nyert a kórházának egy televíziós vetélkedőben.

#5
Medical Tribune VI. évf.22. szám
Medical Online
2008-11-01
A magyar fuvolások nagyon jók. Gondoljunk csak a virtuóz Drahos Bélára, Pröhle Henrikre vagy a Fesztiválzenekarban játszó Sebők Erikára, Pivon Gabriellára. A most következő hetekben pedig néhány remek magyar fuvolással találkozhatunk, valahogy véletlenül így sodorta őket össze a koncertprogram.   Először november 7-én, Budapesten a Nádor-teremben Somogyi Júlia játszik Mozartot és modern szerzőket (a zongoránál Gábor József); három napra rá, november 10-én a kísérletező mester, a különleges technikájú művész és nagy hatású tanár, Matúz István – és fia, Matúz Gergely – kortárs művekből összeállított koncertjét lehet meghallgatni a Magyar Rádió Márványtermében. Ittzés Gergely a Győri Egyetemi Zenekarral lép fel november 13-án Győrben, a Régi Zsinagógában – a műsoron Telemann és Bach. Szép estének ígérkezik. De ugyanazon a napon a fővárosban (az Óbudai Társaskörben) a kiváló Gyöngyössy Zoltán lemezbemutatója lesz – ismét Mozart és modernek. Csak fuvolamérgezésünk ne legyen.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?